Instructeur Vacant

Vanaf aankomend september zijn we op zoek naar een instructeur voor onze slagwerkgroep. Onze slagwerkgroep bestaat uit +/- 10 slagwerkers. Het is een gemêleerd gezelschap; jong, oud, ervaren en slechts enkele lessen achter de rug. Ons doel is om de komende jaren in ledenaantal te groeien.

We zijn op zoek naar een enthousiaste docent (hoeft nog niet afgestudeerd te zijn; mag dus ook student zijn!) die plezier maken als belangrijkste drijfveer heeft. Het niveau verschil in de groep is redelijk groot; de docent dient hier dus wel op de juiste manier mee om te kunnen gaan.

De slagwerkgroep repeteert iedere maandagavond  vanaf 19.30 tot +/- 21.30 in Vaassen. Een andere avond is in overleg bespreekbaar.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal leden die lessen krijgen voor de repetitie. Het is wenselijk dat de instructeur deze lessen ook verzorgd. Afhankelijk van het aantal lessende leden én de planning van de instructeur, zullen de lessen rond 17.00 beginnen.

Voor meer info mail naar info@vaassensfanfare.nl